Vi söker Underhållsansvarig/Projektledare

Underhållsansvarig/Projektledare

Fastighets AB Linden är Nässjö Kommuns kommunala fastighetsbolag. Vi har idag ca 1 750 lägenheter och drygt 100 lokaler. Vi omsätter ca 125 miljoner och har en underhållsbudget på ca 25 miljoner. Vår huvudsakliga uppgift är att utveckla och tillhandahålla goda bostäder.

Just nu är vi i en intensiv period med fokus på underhåll varför vi behöver förstärkning på underhållssidan.

Vi är en mindre organisation som består av 16 anställda varav 10 tjänstemän och 6 tekniker.  Flera delar av verksamheten handlas upp på entreprenader i olika former. T ex inre- och yttre skötsel, måleri, ramavtal hantverkare och jourverksamhet.

Vad ska du göra?
Arbetet innebär i huvudsak att ansvara för underhåll/ombyggnation. Du kommer arbeta nära våra entreprenörer med beställningar och uppföljningar av utförda arbeten i våra lägenheter.  En viktig del är kontakten med våra hyresgäster i samband med besiktningar och anpassningar av lägenheter. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för del av vår underhållsbudget.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av driva och ansvara för underhåll- och ombyggnadsprojekt av bostäder. Arbetsmiljön är kreativ och du behöver vara lyssnande och prestigelös.  

Det är viktigt att ha förmågan att förstå och bemöta hyresgästers behov genom en naturlig och förtroendefull dialog. Du ska kunna arbeta självständigt, ha god organisationsförmåga, vara ansvarstagande och kommunikativ samt ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser även positivt på att du bor i vår kommun.
Tjänsten kräver körkort och datavana. 
Tjänsten är heltid och lyder direkt under VD.
Frågor besvaras av Tomas Sandstedt, 0380-789 71.
Ansökan ska vara oss senast tillhanda 2018-03-15.

Välkommen med ansökan.

Tomas Sandstedt